Обласні онлайн-змагання «Нескорені»

З метою сприяння  активізації рухового режиму здобувачів освіти в умовах дистанційного навчання при впровадженні в роботу закладів освіти сучасних інтерактивних форм і методів організації фізичного виховання Миколаївським обласним відділенням (філією) комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України з 06.12.2022р. по 28.01.2023 р. проведено І та ІІ етапи обласних онлайн - змагань "Нескорені" серед  студентів фахової передвищої освіти. Змагання проводилися з трьох вправ. Учасники продемонстрували  певний рівень фізичної і технічної  підготовки в умовах дистанційної форми навчання.

У командних змаганнях з піднімання тулуба в сід із положення лежачи за 30 сек. дипломом Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання  та спорту  Міністерства освіти і науки України за зайняте І місце серед команд юнаків нагороджена команда ТЕК МНАУ та  за зайняте ІІ місце  серед команд дівчат нагороджена команда ТЕК МНАУ серед закладів ФПО Миколаївської області.

І місце  серед команд юнаків закладів ФПО в Миколаївській області з жонглювання футбольним м'ячем правою і лівою ногою почергово за 30 сек. В особистому заліку  І місце посів Таточенко Максим, ІІ місце - Мазуренко Іван. 

Нагороджені грамотою в особистому заліку: за зайняте ІІІ місце зі стрибків через скакалку за 30 сек. - Цуканова Анастасія, ІІ  місце з піднімання тулуба в сід з положення лежачи за 30 сек.- Шевченко Віктор, І місце - Руденко Микола.

У змаганнях з піднімання тулуба в сід з положення лежачи за 30 сек. посіла І місце - Цуканова Анастасія. 

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget