ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА У ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА

27.01.2023 року НПП кафедри технології виробництва продукції тваринництва організували та провели ZOOM-зустріч. До участі у зустрічі було запрошено учнів 10-х та 11-х  класів Комишанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №26 Херсонської міської ради. У зустрічі взяв участь також відповідальний секретар приймальної комісії Миколаївського національного аграрного університету Євген Баркарь. 

Майбутнім вступникам було надано інформацію про перелік спеціальностей та рейтинг університету серед закладів вищої освіти України. Впродовж зустрічі було обговорено коло питань щодо очікуваних особливостей вступу випускників шкіл Херсонської області до Миколаївського НАУ у 2023 році у зв’язку із воєнним станом у країні. Надана інформація викликала зацікавленість учнів та навіть за такого складного становища в їх регіоні, вони ставили багато запитань щодо умов навчання в університеті, кількості балів, набраних у Національному мультипредметному тесті, необхідних для проходження на навчання за держзамовленням, доцільності написання мотиваційних листів, пільг для випускників їх області та інше. 

Сподіваємося, що ця зустріч профорієнтаційного характеру допоможе молоді зробити правильні висновки й обрати професію, яка буде їй до душі.

Чекаємо випускників Херсонської області та інших регіонів України у Миколаївському національному аграрному університеті для подальшого плідного спілкування і навчання за обраними спеціальностями. 

Найщиріша подяка директору школи № 26 ЧОРНОУС Надії Сергіївні, за організацію і допомогу у проведенні зустрічі у такий важкий для країни час. Сподіваємося на подальшу співпрацю.




Кафедра технології виробництва продукції тваринництва 

факультет ТВППТСБ,кафедра ТВПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget