Профорієнтаційна гра «Бухгалтерський батл» між коледжами МНАУ

У перший зимовий день майбутні бухгалтери Вознесенського фахового коледжу МНАУ, Технолого-економічного фахового коледжу МНАУ та Новобузького коледжу МНАУ запрошені до змагань у «Бухгалтерському батлі». Команди коледжів МНАУ мали завдання для підготовки наперед та вирішували питання податкотрусу, епідемії нестачі коштів, а також пожару заборгованостей під час самого батлу. На початку зустрічі завідувач кафедри обліку і оподаткування професор Дубініна М.В. та доцент кафедри обліку і оподаткування Чебан Ю.Ю. ознайомили учасників батлу з цікавими фактами про професію бухгалтера та історію бухгалтерського обліку.  А згодом, у дружній, веселій, теплій компанії усі разом обговорили мотиви до здобуття бухгалтерської професії та навіть розповідали один одному бухгалтерські казки. 

Оцінювали відповіді команд здобувачі вищої освіти освітньої програми «Облік і оподаткування» обліково-фінансового факультету Битко Діана та Тітаренко Анастасія. За результатами загальної оцінки команд маємо такі результати: 

- команда Вознесенського фахового коледжу МНАУ одержала перемогу у номінації «Найкреативніша та найвинахідливіша команда»; 

- команда Технолого-економічного фахового коледжу МНАУ одержала перемогу у номінації «Найгеніальніша та найзгуртованіша команда»; 

- команда Новобузького фахового коледжу МНАУ одержала перемогу у номінації «Найрозумніша та найактивніша команда».

Вітаємо учасників батлу! Щиро вдячні директорам коледжів та викладачам, які готували команди! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю і нехай кожен солодкий подарунок містить передбачення миру, злагоди, кохання та всього найкращого у новому році!










Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget