Екскурсія з присмаком кави!

3 грудня 2021 року здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» та «Менеджмент» Миколаївського національного аграрного університету разом з науково-педагогічними працівниками Гавриловою Оленою Вікторівною та Кушніруком Віктором Степановичем відвідали підприємство RoastOne, що займається виробництвом кави. 

Від співвласників підприємства RoastOne Станіслава і Ольги Костенко здобувачі почули історію виникнення кави, дізнались через які етапи проходять необсмажені кавові зерна, як відбувається процес обсмаження кави та деякі його тонкощі. Цікавим є той факт, що географічне місце плантації кавових рослин значно впливає на смакові властивості кави, наприклад, кавові зерна з Мексики матимуть специфічний присмак табаку, а кавові дерева, які росли на висоті 1800 метрів над рівнем моря, матимуть ягідний, квітковий, фруктовий та злегка пряний аромат. Крім кави, в RoastOne обсмажують какао-боби та виготовляють власний шоколад.

Під час екскурсії здобувачі отримали нові знання, дізнались про новинки кавових трендів, отримали незабутні враження від екскурсії та були підкорені ароматом смаженої кави.

Дякуємо власникам підприємства RoastOne Станіславу і Ользі Костенко за чудово проведений час та гостинність. 

Здобувачі вищої освіти вдячні Ректорові Миколаївського національного аграрного університету академіку Шебаніну В’ячеславу Сергійовичу за надану можливість прийняти участь в незабутній екскурсії.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget