Проведення ряд практичних занять із залученням професіоналів-практиків, експертів галузі, представників роботодавців


Протягом тижня у Технолого-економічному коледжі Миколаївського НАУ було проведено ряд практичних занять із залученням професіоналів-практиків, експертів галузі, представників роботодавців. 

Надія Іванова, директорка ТОВ «Золотий Колос» поглибила знання здобувачів освіти спеціальності 201 Агрономія стосовно сортових характеристик зернових культур та доцільності використання дронів для обробки посівів.

Людмила Машкіна, начальник відділу кадрів МНАУ, провела практикум для здобувачів освіти спеціальності 073 Менеджмент щодо особливостей ведення і заповнення документів з діловодства і обов’язковості дотримання чинного законодавства.

Олена Шевченко, керівник роздрібної торгівлі торгівельної мережі «Міда» за напрямком «М’ясо та продукція власного виробництва», розповіла здобувачам освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність про створення і розширення торгівельної мережі та функціонал керівника відділу роздрібної торгівлі. Для здобувачів освіти спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва корисно було розібратися із механізмом та алгоритмом роботи сектору переробки м'ясної продукції. 

Юрій Лощиц, директор ТОВ «Ніккі Парк» та керівник дитячого спортивно-оздоровчого комплексу «Sportium», продемонстрував здобувачам освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа план комплексу та ознайомив з методикою проведення розселення і організації харчування туристичних груп спортивного напрямку.

Здобувачі освіти виявили неабиякий інтерес до такого формату проведення практичних занять та проявили активність під час обговорення висвітлених тем! Адміністрація Коледжу і в подальшому планує співпрацю із стейкхолдерами міста Миколаєва та області!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget