Олександр Мусатов (ресторанний консультант) виступив з темою: Системне управління рестораном
Максим Храмов ( ресторатор з досвідом 18 років, відкрив проекти Celentano Pizza. Желток, Банка ) виступив з темою: Стандарти чи індивідуальність в новітній ресторанній індустрії
Алекс Купер (засновник ресторанної компанії «Люди Купера, власник OdesaFoodMarket, Молодость, Shalom) з темою: Варення з секундними стрілками
Віктор Тітов (засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України, бренд шеф компанії G-Group) з темою: HoReca. Що змінилось? Нові методи та прийоми. Команда
Олексій Костильов (засновник Ninja Sushi/ NinjaWok/ Ninja Hut Pizza ) з темою: Як налагодити ефективну доставку та стати лідером ринку №1
Дописати коментар