Зустріч із випускником!

7 грудня 2021 року здобувачі вищої освіти спеціальності «Туризм» та «Комп’ютерні науки» зустрілися із випускником Миколаївського національного аграрного університету Віктором Сікаленко, який є менеджером з грантової діяльності Центру підтримки підприємців Дія.Бізнес.Миколаїв.

Віктор Сікаленко представив здобувачам вищої освіти туристичний портал «Mykolaivtravel.ua» із застосуванням технологій civic tech. 

Особливістю даної туристичної платформи є те, що кожен користувач (турист) має можливість розробити власний туристичний маршрут, відзначивши при цьому на карті, лише дві географічні точки. За допомогою даної функції можна буде дізнатися про всі туристичні маятники (історико-культурні пам’ятки, заклади харчування та готелі тощо), які є на даному маршруті. Крім того, дана платформа включатиме включати різні цільові категорії такі як сім'я, студенти, бізнес, що надасть можливість прорахувати бюджет туристичної поїздки та визначити для відвідування саме ті місця, які будуть цікаві саме вам. 

Також платформа «Mykolaivtravel.ua» матиме функціонал пропозицій з удосконалення туристичної галузі, або підтримки окремих локацій, які необхідні для розвитку туризму в тій чи іншій територіальній громаді.

Здобувачі дякують Віктору за цікаву лекцію, а результатом співпраці є запрошення студентів спеціальностей «Туризм» та «Комп’ютерні науки» до тестування роботи туристичного порталу «Mykolaivtravel.ua».



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget