ТИЖДЕНЬ ПРАВА В МНАУ

Починаючи із 2008 р. в Україні щорічно проводиться Всеукраїнський тиждень права із нагоди річниці прийняття Загальної декларації прав людини.
З 06.12. по 10.12.2021 р. в Миколаївському національному аграрному університеті під патронатом кафедри публічного управління та адмініструваня і міжнародної економіки, відбувся тиждень права, у межах якого викладачами проведено ряд тематичних заходів інформаційного, освітнього та виховного характеру для здобувачів вищої освіти факультету менеджменту, зокрема:
07 грудня відбулася відкрита лекція на тему «Судова система України». Лектор – Кирильчук О.І., судя Ленінського районного суду міста Миколаєва;

07 грудня проведено ділову гру «Встати! Суд іде!» у формі судового засідання. Розгляд справи за позовом щодо порушення прав споживача у разі придбання продукції неналежної якості (старший викладач Гусенко А.А., здобувачі вищої освіти груп МЕН 1/1 та МЕН 1/1 (м/б));

 

 

09 грудня для першокурсників факультету менеджменту спеціальностей «Економіка», «Менеджмент» та «Публічне управління та адміністрування» доцент кафедри Прогонюк Л.Ю. провела «Брейн-ринг із правознавства»;

07 грудня 2021 р., в День місцевого самоврядування, та 09 грудня 2021 р. зі слухачами підготовчих курсів за Загальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації «Управління в органах місцевого самоврядування для лідерів громад та депутатів місцевих рад» були обговорені питання місцевого самоврядування територіальних громад; проблеми залучення грантових інструментів місцевого економічного розвитку та його інституції місцевого, презентовано інформацію «Вступ до Миколаївського НАУ» (Ключник А.В., Гончаренко І.В.).

 

 

09 грудня 2021 р., в День боротьби проти корупції, викладчі кафедри та здобувачі вищої освіти пограли в антикорупційну гру «Державотворець», яка розроблена за підтримки Програми розвитку ООН в Україні, до Міжнародного дня боротьби з корупцією (https://www.ed-era.com/anticorr/game/), куратори провели кураторські години на тему «Антикорупційні ініціативи»
Без имени.png
Всі зазначені заходи носять, перш за все, право-інформаційний та право-виховний характер та спрямовані на те, щоб показати важливість правової освіти для здобувачів вищої тосвіти, виховувати в них повагу до закону та прав людини, залучити до участі в цікавих правових заходах.

 

факультет менеджменту,кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget