В Україні стартував конкурс відеомейкерів від українського інтернет-магазину Kasta

Компанія Kasta розпочала конкурс відеомейкерів серед студентів закладів вищої освіти та інших навчальних закладів із призовим фондом у 100 тисяч грн. Для участі у конкурсі відеомейкерів студенти мають зняти коротке (до 3-4 хвилин) відео на тему «Мій виш та моє місто моїми очима».
Даний проєкт передбачає дуже цікавий конкурс, у межах якого студенти ЗВО разом зі своїми кураторами знімають відеоролик на тему «Мій вуз, моє місто, моїми очима», де учасник повинен відзняти 3-4-хвилинний ролик про своє місто (в якому проживає на час навчання) та свій ЗВО. Крім того, у відеоролику повинна міститися також інтеграція бренду Kasta.ua, однак без будь-яких комерційних та інших закликів, що спонукають до купівлі чи подібної дії. Важливо проявити фантазію та креатив!
Готовий відеоролик потрібно надіслати на офіційну електронну пошту конкурсу: videomakers@kasta.ua до 20 грудня 2021 року. Визначення та оголошення переможців і призерів відбудеться 10 січня 2022 року.

Миколаївський національний аграрний університет підтримує участь у конкурсі! Запрошуємо нашу активну, креативну, талановиту студентську молодь та всіх охочих взяти участь, продемонструвати свої творчі здібності та підтримати імідж рідного закладу вищої освіти на всеукраїнському рівні!
Склад команди учасників від Миколаївського національного аграрного університету :
-    Шарата Наталія Григорівна – проректор із науково-педагогічної і виховної роботи та підвищення кваліфікації;
-    Белінський Ігор – здобувач вищої освіти факультету менеджменту.

Із детальною інформацією щодо участі у конкурсі можна ознайомитися на офіційному сайті проєкту videomakers.com.ua та https://kasta.ua/uk/.


 

виховна робота,студентське самоврядування мнау

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget