Освіта — скарб, а праця — ключ до нього

Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування професор Дубініна М.В., професор Ксьонжик І.В., доцент Чебан Ю.Ю. відвідали чарівний куточок нашого українського Півдня – місто Нову Каховку, завітавши до випускників ЗОШ №3, ЗОШ №1 імені О.П. Довженка, Козацького та Веселівського ліцеїв Новокаховської міської ради, а також до випускників спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Новокаховського приладобудівного фахового коледжу. Викладачі розповіли про факультети та спеціальності Миколаївського національного аграрного університету, про здобутки та перспективи розвитку університету, про студентське життя та можливості саморозвитку здобувачів, про Всеукраїнську учнівську олімпіаду та підготовчі курси і взагалі про цікаве та яскраве життя нашого рідного Миколаївського національного аграрного університету. 

З використанням платформи Zoom до кожної зустрічі приєднувалася Шаріна С.О., заступник відповідального секретаря приймальної комісії МНАУ. Світлана Олексіївна розповідала про особливості вступу до університету у 2022 році та відповідала на численні питання випускників і вчителів.

Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування щиро вдячні Ірині Володимирівні Ксьонжик за організовані зустрічі з випускниками, директорам та вчителям шкіл і ліцеїв, адміністрації та викладачам коледжу – за приділений час і теплу атмосферу спілкування. 













Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget