Участь НПП МНАУ у підготовці кадрів вищої кваліфікації

10 грудня 2021 р. професор кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології, професор, д-р біол. наук С.С. Крамаренко відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1136 від 26.10.2021 р. «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії» взяв участь у якості офіційного опонента у роботі вченої ради ДФ 18.053.017 на базі Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації М.В. Генсицького «Фауна і морфометрична мінливість наземних молюсків (Mollusca) Північно-Західного Приазов’я» на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 09 «Біологія» за спеціальністю 091 «Біологія».
16 грудня 2021 р. професор кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології, професор, д-р біол. наук С.С. Крамаренко відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1136 від 26.10.2021 р. «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії» взяв участь у якості офіційного опонента у роботі вченої ради ДФ 18.053.016 на базі Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації А.К. Умерової «Наземні мікромолюски антропогенно трансформованих екосистем: вплив рекультивації та рекреації» на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 10 «Природничі науки» за спеціальністю 101 «Екологія».
Обидва здобувачі продемонстрували досконале володіння матеріалом дисертації, високу теоретичну та практичну підготовку, знання сучасної літератури та методик дослідження. На всі питання членів ради надали вичерпні відповіді. За результатами таємного голосування обом здобувачам було присвоєно науковий ступінь доктора філософії за відповідною спеціальністю.






В.о. завідувача кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології,
доцент Луговий С.І.

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget