Захист кваліфікаційних робіт на обліково-фінансовому факультеті

Передостанній тиждень до Нового року почався  із важливої події на обліково-фінансовому факультеті – захисту кваліфікаційних робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування». Захист відбувся у теплій і дружній атмосфері. Актуальність тем кваліфікаційних робіт викликала низку запитань та дискусій, які наші здобувачі витримали із гідністю. 

До роботи екзаменаційної комісії долучилися представники роботодавців, які є випускницями Миколаївського національного аграрного університету та працюють на посадах бухгалтерів, Дворніцька Тетяна Петрівна та Жуковська Ірина Юріївна. Професіонали-практики відмітили високий рівень підготовки кваліфікаційних робіт та захисту їх результатів.

Науково-педагогічний колектив кафедри обліку і оподаткування щиро вітає Волхонську Анастасію та Юношева Семена із гарним захистом та початком нового періоду у житті! Бажаємо нових звершень, успіхів та перемог! Ви назавжди залишитесь одними з найкращих випускників кафедри обліку і оподаткування та найкращими здобувачами – здобувачами Миколаївського національного аграрного університету!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget