Профорієнтаційна робота кафедри рослинництва та садово-паркового господарства

8 грудня 2021 року в межах профорієнтаційної роботи доцентом кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Коваленком О.А. була проведена екскурсія для випускного класу ЗОШ №46 міста Миколаєва до Миколаївського національного аграрного університету.
Екскурсія по ЗВО для школярів випускного класу розпочалася з університетської їдальні, що послугувало енергетичним стимулом для подальших вражень. Учні були вражені навчальними класами,  лабораторіями та обладнаними лекційними аудиторіями факультету менеджменту.
Продовження ознайомлення з Миколаївським національним аграрним університетом проходило в головному корпусі та розпочалося із зустрічі з деканом факультету довузівської підготовки Марценюком І.М. та відповідальним  секретарем приймальної комісії Баркарем Є.В. Після ознайомлення з умовами вступної компанії на 2022 рік, проведення предметних олімпіад МНАУ та підготовчих курсів продовжилося ознайомлення з інноваційними елементами навчання на обліково-фінансовому факультеті та можливостей прояву здібностей наших студентів на факультеті культури та виховання.
Екскурсанти після ознайомлення з головним корпусом університету відвідали перший навчальний корпус де заступник декана факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Трибрат Р.О. і заступник декана факультету агротехнологій Маркова Н.В. ознайомили випускників ЗОШ №46 із науковими лабораторіями, особливостями навчальних дисциплін та спеціальностей факультетів, можливостями отримання практичних навичок та проходження закордонних стажувань.
Випускники, відвідавши Миколаївський національний аграрний університет, були дуже задоволені від побаченого та почутого.











факультет агротехнологій,кафедра рослинництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget