Перемога фінансистів у проєкті «SkillsUpCamp. Національна програма розвитку лідерства та кар'єрних можливостей молоді»

Здобувачі вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Юлія Сизоненко та Анна Кугляр під керівництвом д-ра екон. наук, доцента Т. І. Лункіної представили Миколаївський НАУ у проєкті «SkillsUpCamp. Національна програма розвитку лідерства та кар'єрних можливостей молоді», здобувши перемогу!
Даний проєкт покликаний розвивати новий формат навчання в Україні, залучати молодь до активного громадського життя, розвивати її лідерський потенціал.
«SkillsUp: 5 кейсів від громад для України. Найкращі рішення для розвитку громад України: 63 рішення, понад 150 учасників.
Захід відбувався у два етапи: 1 етап – навчання молоді та викладачів на онлайн-курсі «Casestudy: як вирішувати складні завдання у бізнесі та житті»; 2 етап – участь у всеукраїнському кейс-чемпіонаті з розв’язання реальних викликів, наданих територіальними громадами з усієї України.
У результаті команда фінансистів Миколаївського НАУ «SmartTech» здобула ІІ місце від Куяльницької ОТГ за проєкт «Запровадження переробки сміття та зменшення засмічення громади». Вітаємо переможців!!!









обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget