Екскурсія для учнів 9-11-их класів Краснянської ЗЗСО І-ІІІ ступенів

3 грудня 2021 року доцентами кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу к. ф.-м. н. Лимарем О.О. та к.т.н. Марченком Д.Д. спільно із завідувачем технічного відділення Бєловою С.А. та іншими представниками Технолого-економічного коледжу Миколаївського НАУ було організовано та проведено екскурсію для учнів 9-11-их класів Краснянської ЗЗСО І-ІІІ ступенів.
Під час екскурсії учні зустрілися із відповідальним секретарем приймальної комісії Баркарем Є.В. та деканами факультетів Миколаївського НАУ. Особливе враження на учнів справила навчальна та матеріально-технічна база університету. Упродовж екскурсії були розглянуті питання щодо вибору майбутньої професії та переваг вступу до Миколаївського НАУ. Учні та супроводжуючі особи Краснянської ЗЗСО отримали позитивне враження від Миколаївського національного аграрного університету.
Особлива подяка директору Краснянської ЗЗСО Білоус Л.Л., заступнику директора з виховної роботи Руденко В.Є., педагогу-організатору Громовій А.В.





 

інженерно-енергетичний факультет,кафедра тракторів та сільськогосподарських машин

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget