Опанування нових технологій у цифровій освіті викладачами кафедри обліку і оподаткування

Використання інформаційно-комунікаційних технологій, цифрових ресурсів в освітньому процесі, застосування інноваційних технологій у професійній освітній діяльності є на сьогодні одночасно актуальним та цікавим для пізнання питанням. Час диктує нам необхідність організації та постійної оптимізації традиційної, змішаної та дистанційної форми освітнього процесу.

Так, у межах розширення можливостей дистанційних методів навчання та організації інших видів освітньої діяльності, науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування з 21 по 23 квітня взяли участь в онлайн-тренінгу «Цифрова освіта викладачів: засоби Майкрософт для віддаленого навчання», модераторами якого стали Institute of Information Technologies and Learning Tools of NAES of Ukraine та мультимедійне видавництво «ТМ Розумники» за підтримки Міністерства освіти і науки України. Мета такою заходу – формування в учасників уявлення про способи реалізації освітніх рішень Майкрософт для віддаленого навчання, удосконалення учасниками тренінгу професійних навичок та умінь, опанування нових технологій у професійній сфері. 

Спікери тренінгу поділилися досвідом використання в роботі, зокрема і дистанційному викладанні, таких інструментів як Microsoft Teams, Sway, OneNote, ClassNotebook. Значний інтерес у нас викликали особливості створення інтерактивної презентації Sway, використання інструментів створення опитувань та тестів в Microsoft Forms та організація дистанційного проведення олімпіад та конкурсів за допомогою Office 365. Тренінг був цікавим, змістовним та практично доцільним. За результатами прослуховування курсу та виконання всіх практичних завдань маємо практичні навички, позитивні емоції та сертифікати! Дякуємо організаторам і спікерам! 





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget