Звернення до працівників Миколаївського НАУ з нагоди відзначення Дня охорони праці

Всесвітній день охорони праці, який щорічно відзначається 28 квітня, в цьому році буде проходити під девізом Всесвітнього дня безпеки та здоров’я на роботі - 2021: передбачати, готуватися та реагувати на кризу - ІНВЕСТИЦІЇ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ ТА ЗДОРОВ’Я НА РОБОТІ.

З минулого року і до цього часу COVID-19 впливає негативно на життя цілої планети і, як наслідок цього, в економічному розвитку та в отриманні прибутків страждають не тільки роботодавці, але і наймані працівники. Така ситуація призвела до зменшення виділення коштів на розвиток самої системи охорони праці по її основних напрямках, направлених в першу чергу на збереження здоров’я та життя працівників (застрахованих осіб).

Разом з кризою прийшло усвідомлення важливості зміцнення систем безпеки та здоров’я на роботі (далі - БЗР) спільно зі службами безпеки та охорони здоров'я як на національному рівні, так і на рівні підприємств.

Саме тому Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі буде присвячений стратегіям зміцнення національних систем БЗР та спрямованим на посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам з урахуванням винесених уроків і набутого досвіду в сфері праці.

У 2021 році Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі присвячений залученню потенціалу елементів системи БЗР, визначених у Конвенції 2006 року про основи, що сприяють безпеці та здоров’ю на роботі (№187).

Міжнародна організація праці прагне показати важливість створення стійких систем БЗР та інвестування коштів у них. У зв’язку з цим Ректорат Миколаївського національного аграрного університету наполегливо рекомендує колективу закладу вищої освіти звернути  увагу на запобігання виробничим ризикам.

Ректорам Миколаївського НАУ організовує роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу з питань охорони праці, це створення безпечних умов навчально-виховного процесу та забезпечення здорових і безпечних умов праці для працівників МНАУ.

Ректорат МНАУ проводить профілактичну роботу щодо запобігання травматизму здобувачів освіти і працівників МНАУ.

Ректорат МНАУ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget