Вітаємо переможця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальності «Цивільний захист (Охорона праці)»


15 квітня 2021 року на виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 року №1457 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році» на базі кафедри метрології та безпеки життєдіяльності Харківського національного автомобільно-дорожнього університету у форматі відео-конференції на платформі Zoom відбулася підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальності «Цивільний захист (Охорона праці)».

На підсумковій конференції галузевою конкурсною комісією було заслухано доповіді авторів 31 кращої наукової роботи із 26 закладів вищої освіти. За результатами захисту наукових робіт авторами, галузевою конкурсною комісією було прийнято рішення про нагородження дипломом ІІ ступеня автора наукової роботи на тему «Дослідження умов організації праці на прикладі ТОВ Надбузьке» здобувача вищої освіти 3-го курсу спеціальності 015 «Професійна освіта» (Технологія виробництва та переробки продукції сільського господарства)» інженерно-енергетичного факультету МНАУ Іваненко Валерію (керівник старший викладач кафедри методики професійного навчання Курепін В.М.).

Колектив інженерно-енергетичного факультету з гордістю і радістю вітають переможців, Іваненко Валерію та наукового керівника старшого викладача кафедри методики професійного навчання Курепіна В.М. з перемогою і бажаємо подальших творчих успіхів у науково-дослідній роботі.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget