ПРИЧОРНОМОРСЬКА РЕГІОНАЛЬНА НПК ПРОФЕСОРСЬКО-ВИКЛАДАЦЬКОГО СКЛАДУ, СЕКЦІЯ «ПТАХІВНИЦТВО, ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ»

23 квітня 2021 року на кафедрі птахівництва, якості та безпечності продукції Миколаївського НАУ відбулося секційне засідання Причорноморської регіональної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу «Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні». Учасниками заходу були всі НПП кафедри та запрошені колеги-стейкхолдери, виробничники, аспіранти, які представили свої доповіді, різноманітні за характером та напрямами, з-поміж яких: «Нанотехнології у птахівництві» (д. с.-г. н., професор Л.С.Патрєва), «Випробувальна лабораторія ДП «Миколаївстандартметрологія»» (директор ДП «Миколаївстандартметрологія» І.М.Романенко), «Визначення фальсифікації вершкового масла за різними методиками» (спеціаліст лабораторії фізико-бактеріологічного аналізу ПрАТ «Лакталіс -Миколаїв» Є.А.Купрін), «Якість кролятини при технологіях вирощування у модульному кролятнику та еко-ферми»(д. с.-г. н., доцент Г.А.Коцюбенко), «Етологічні особливості кнурів при привчанні їх до садки на фантом» (к. с.-г. н., доцент О.О.Стародубець), «Результати досліджень по формуванню груп корів-донорів і трансплантації ембріонів» (асистент І.М.Люта), «Використання системи НАССР у виробництві м’ясних виробів та ковбас на базі приватного підприємства «Делікат»» (асистент І.В.Каницька), «Адаптаційна здатність кролів гібриду «Hy-Plus»» (аспірант О.М.Піроцький).
За рішенням зібрання вирішено визнати представлені доповіді, підготовлені усіма учасниками конференції, актуальними, науково обґрунтованими і такими, що можуть бути використані у практичному виробництві.







Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget