УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНІСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

15 квітня 2021 р. на базі Національного університету харчових технологій м. Київ, у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020-2021 н.р.
Миколаївський національний аграрний університет гідно представили здобувачі вищої освіти освітньої спеціальності 182-«Харчові технології» академічної групи ХТ 4/1: Крамар В. та Погорєлова А. – науковий керівник доцент Л.О. Стріха; Підбережник В. та Ротару М. – науковий керівник асистент Н.П. Шевчук; Доля К. та Шишкіна Н. – науковий керівник доцент О.І. Петрова.
Колектив факультету ТВППТСБ вітає молодих науковців і їх керівників та бажає подальших успіхів на науковій ниві!





Заступник декана з ВР доц. О.І. Каратєєва


 

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

Emoticon
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.
Disqus
Facebook

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget