ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ПТАХІВНИЦТВА, ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКЦІЇ

21.04.2021 року в межах весняної сесії школи «Профі-старт» НПП кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції організували і провели ZOOM-конференцію з учнями Вознесенської ЗОШ №10.
У конференції взяли участь випускники 11-их класів та керівництво школи, представники від Миколаївського національного аграрного університету – відповідальний секретар приймальної комісії Є.В. Баркарь, викладачі кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції доцент
О.О. Стародубець та асистент І.М. Люта. Учням було надано інформацію про перелік і особливості спеціальностей та матеріально-технічну базу університету, проходження практик на кращих підприємствах області та України, стажування за кордоном та всебічної можливості реалізувати усі свої мрії і сподівання у стінах Миколаївського національного університету.
Під час зустрічі Є.В. Баркарем було надано відповіді на запитання школярів щодо правил вступу до Миколаївського національного аграрного університету. Жваво обговорювалося питання надання пріоритету спеціальностям при подачі документів для вступу до університету та питання відміни обов’язкового проходження державної підсумкової атестації для учнів, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2020-2021 навчальному році.Викладачі МНАУ наголосили, що для осіб, які планують вступати у ЗВО складання зовнішнього незалежного оцінювання є необхідною умовою, тому побажали усім учням зробити правильний вибір і обов’язково зустріти перше вересня у стінах Миколаївського національного аграрного університету.
Висловлюємо щиру подяку керівництву школи – директору Людмилі Миколаївні Терзиловій та заступнику директора з навчально-виховної роботи Аллі Іванівні Базан за співпрацю. 




Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget