Он-лайн заняття на тему сільського зеленого туризму на кафедрі готельно-ресторанної справи та організації бізнесу


У рамках співпраці Миколаївського національного аграрного університету з Коблівською об’єднаною територіальною громадою старшим викладачем кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу Павлюк С.І. було проведено он-лайн заняття з учнями 9-11 класів Коблівської ЗЗСО І-ІІІ степенів на тему «Туризм на селі: приховані можливості».

Учні ознайомилися з основними поняттями, що відображають сутність сільського зеленого туризму та основними видами діяльності у цій сфері. А також, під час заняття було наведено низку успішних прикладів його організації у сільській місцевості.

Крім того, школярам було запропоновано прийняти участь у інтерактивній грі «Чи знаю я Миколаївську область?», де під фото було зашифровано деякі об’єкти рекреаційно-туристичного потенціалу Миколаївської області.

Ну і звісно, як же без домашнього завдання? Результатом зустрічі між учнями та викладачем стане написання есе на тему «#Туризм_Коблівська ОТГ».

Кафедра готельно-ресторанної справи та організації бізнесу дякує дирекції Коблівської ЗЗСО I-III ступенів за співпрацю в організації заходу!





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget