Проведено лекцію в рамках Школи вибору професії "Профі-Старт: стань успішним!"


19 квітня 2021 року в рамках Школи вибору професії "Профі-Старт: стань успішним!" з метою детальнішого ознайомлення з фаховими дисциплінами та проведення профорієнтаційної роботи на основі підписаного меморандуму й співпраці з факультетом менеджменту була проведена дистанційна презентація (з використанням технології зв’язку Jitsi Meet) для учнів 9-11 класів з курсу Фінансова безпека. Учні 9 та 10 класів ЗОШ Коблівської територіальної громади Березанського району прослухали лекцію від доцента кафедри менеджменту та маркетингу Кравчук Лілії Станіславівни на тему: «Загрози фінансовій безпеці людині: соціально-економічні наслідки для суспільства». 

Школярі були ознайомлені з основами фінансового планування, об'єктивної і неупередженої оцінки з точки зору фінансової безпеки, видами фінансових шахрайств та заходами протидії й правильного реагування, небезпечною дією розповсюдженої соціальної інженерії (𝗦𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗲𝗻𝗴𝗶𝗻𝗲𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴). Під час презентації використовувались інструменти практичного інтенсиву: тестування, завдання, командна робота.

Кафедра менеджменту та маркетингу дякує усім присутнім за участь та сподівається на подальшу співпрацю в ході реалізації освітніх та наукових проектів!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget