Участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» у 2020-2021 н.р. кафедри виноградарства та плодоовочівництва

15 квітня 2021 року відбувся заключний етап   II  туру  Всеукраїнського  конкурсу  студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» у 2020-2021  навчальному році на базі Національного університету харчових технологій (м. Київ), в якому взяв участь здобувач вищої освіти 4-го курсу спеціальності 201 «Агрономія» факультету агротехнологій Туполенко Олександр Сергійович.
Захист наукових робіт  проходив в онлайн-режимі. Конкурсант від Миколаївського національного аграрного університету достойно представив результати своєї наукової роботи на тему «Вплив систем удобрення на показники якості при зберіганні та переробці капусти білоголової» під керівництвом доцента Н.В. Нікончук у вигляді презентації та відповів на поставлені запитання членів комісії.





 

факультет агротехнологій,кафедра виноградарства та плодоовочівництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget