15 квітня 2021 року відбувся заключний етап II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» у 2020-2021 навчальному році на базі Національного університету харчових технологій (м. Київ), в якому взяв участь здобувач вищої освіти 4-го курсу спеціальності 201 «Агрономія» факультету агротехнологій Туполенко Олександр Сергійович.
Захист наукових робіт проходив в онлайн-режимі. Конкурсант від Миколаївського національного аграрного університету достойно представив результати своєї наукової роботи на тему «Вплив систем удобрення на показники якості при зберіганні та переробці капусти білоголової» під керівництвом доцента Н.В. Нікончук у вигляді презентації та відповів на поставлені запитання членів комісії.
Дописати коментар