Сприяння інтеграції системи вищої освіти МНАУ у світовий освітній і науковий простір

Поглиблення інтернаціоналізації у сфері освітньої й науково-дослідної діяльності, формування ефективної системи міжнародних взаємозв’язків та активне впровадження міжнародного досвіду у всі базові сфери діяльності є одним з головних стратегічних завдань Миколаївського національного аграрного університету.

Важливим фактором інтернаціоналізації МНАУ є політика активного розвитку міжнародної співпраці усіх підрозділів університету на усіх рівнях, популяризації міжнародного та міжкультурного співробітництва, забезпечення реальної можливості студентів та науково-педагогічного персоналу займатися навчальною та науковою діяльністю у інтернаціональному середовищі.

Кафедра економіки підприємств тісно співпрацює з закладами вищої освіти Латвії, Литви, Молдови, Польщі та Чехії. Результатом такої співпраці є спільні наукові роботи, подані грантові проєкти, удосконалення освітніх програм та ін. Розширення напрямів міжнародної діяльності кафедри стало можливим завдяки укладеному Меморандуму про співробітництво з Czech University of Life Sciences Prague (Czech Republic, Prague) від 15.02.2021 року. Основною метою підписання угоди є реалізація академічної мобільності здобувачів вищої освіти та проходження стажування співробітниками університету.

Щиро дякуємо ректору Petr Sklenička та першому проректору Michal Lostak Czech University of Life Sciences Prague за співробітництво та сподіваємось на плідну співпрацю у подальшому!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget