Участь у Міжвузівській студентській науково-практичній конференції «Інноваційні аспекти виробництва плодоовочевої продукції»

07-09 жовтня у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного відбулась Міжвузівська студентська науково-практична конференція «Інноваційні аспекти виробництва плодоовочевої продукції». Це вже п’ята конференція, яка пройшла в межах співпраці Миколаївського національного аграрного університету, Херсонського державного аграрного університету та Одеського державного аграрного університету з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP).
Делегація Миколаївського національного аграрного університету в кількості 14 чоловік взяла активну участь у пленарному засіданні та гідно представила наш вищий навчальний заклад у секційних.
Програмою конференції було передбачено відвідування передових господарств та ознайомлення з досвідченими аграріями Мелітопольського краю. Учасники конференції також відвідали національний музей-заповідник «Кам’яна могила».
Здобувачі вищої освіти висловлюють велику подяку ректору Миколаївського національного аграрного університету академіку Шебаніну В.С. та заступнику менеджера Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Володимиру Терновському за надану можливість спілкування зі здобувачами вищої освіти інших навчальних закладів, нові знайомства та незабутні враження.








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget