Майстер-клас із визначення якості плодових

26 жовтня 2019 року у Миколаївському НАУ в межах проведення Дня відкритих дверей професор кафедри виноградарства та плодоовочівництва, доктор с.-г. наук Самойленко М.О. провів майстер-клас із визначення якості плодів яблуні, груші, сливи та винограду для випускників ЗОШ Миколаївської області. Він ознайомив присутніх із особливостями технології вирощування, зберігання та переробки плодової продукції; також розповів коли потрібно збирати врожай, щоб він був найкращої якості. Під час дегустації учні самостійно оцінили якість плодів різних сортів плодових культур за п’ятибальною шкалою.
Всі учні, які відвідали кафедру виноградарства та плодоовочівництва, були позитивно вражені й задоволені. Вони виявили бажання вступати до Миколаївського НАУ у 2020 році.












факультет агротехнологій, кафедра виноградарства та плодоовочівництва, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget