День відкритих дверей 2020

Побачити університет із середини та відчути себе частиною великої університетської родини – таку безцінну можливість надав Миколаївський національний аграрний університет випускникам 9-11-х класів Миколаївської області та міста Миколаєва у межах Дня відкритих дверей. 26 жовтня до університету завітали учні, випускники, вчителі та батьки з метою одержати вичерпну інформацію щодо вступної кампанії 2020 року, умов навчання у Миколаївському НАУ та проживання у гуртожитках університету, спеціальностей та перспектив після випуску із університету.
Упродовж заходу було представлено експозиції факультетів та кафедр Миколаївського НАУ та Технолого-економічного коледжу МНАУ. Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти ознайомлювали випускників шкіл із особливостями обраної спеціальності, умовами вступу до університету у 2020 році.








Відкрив захід та привітав усіх його учасників ректор Миколаївського НАУ академік В’ячеслав Сергійович Шебанін, наголосивши, що двері найкращого університету завжди відкриті для кожного. Привітав молодь начальник управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної державної адміністрації Михайло Федорович Димитров. На свято завітали гості, з-поміж яких: керівники, провідні спеціалісти та високопрофесійні фахівці успішних підприємств та установ Миколаївщини. Усі вони свого часу здобули вищу освіту в Миколаївському НАУ та, спираючись на особистий позитивний досвід, порадили майбутнім абітурієнтам здобувати вищу освіту саме у Миколаївському національному аграрному університеті.  











Запросили майбутніх абітурієнтів стати частиною яскравого студентського життя представники студентського самоврядування, які на початку заходу провели безпрограшну лотерею, головним призом якої стала знижка на навчання на підготовчих курсах до ЗНО.




Також під час урочистої частини було нагороджено переможців конкурсу на кращий відеоролик «МНАУ – мій університет» з-поміж учнівської молоді, який було оголошено на початку Дня відкритих дверей. Грамоту Миколаївського НАУ та грошову винагороду ректором університету було вручено: за ІІІ місце – учениці 11-го класу ЗОШ №23 Грузіновій Ірині, за ІІ місце – учневі 11-го класу Новопетрівської ЗОШ Тарабанову Родіону, за І місце – учениці 11-го класу ЗОШ №57 Лісняк Юлії. 



Цього дня усі бажаючі мали можливість відвідали усі факультети університету та його підрозділи, безпосередньо поспілкуватися із науково-педагогічними працівниками та представниками органів студентського самоврядування. Найбільш актуальною для випускників шкіл стала інформація, яку вони отримали у приймальній комісії та на всіх факультетах університету щодо можливостей підготовки до вступу до Миколаївського НАУ у 2019 році.
Впродовж численних екскурсій учнівська молодь та їхні батьки ознайомилися із яскравим та насиченим життям здобувачів вищої освіти університету, різноманіттям культурних та спортивних заходів. «Смачною родзинкою» для учасників Дня відкритих дверей став обід у Центрі громадського харчування університету, адже повноцінне і здорове харчування – це запорука успішного навчання!
Запрошуємо Вас стати частиною великої університетської родини Миколаївського НАУ!

День відкритих дверей, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget