Профорієнтаційна робота кафедри загальнотехнічних дисциплін


18 жовтня 2019 року, за ініціативи кафедри загальнотехнічних дисциплін та за сприяння заступника начальника відділу надання соціальних послуг Центру зайнятості м. Очакова І.О. Ваврик було організовано та проведено екскурсію до Миколаївського національного аграрного університету.
До університету завітали школярі 11-х класів зі своїми вчителями міста Очакова, Очаківського району, Чорноморської та Куцурубської сільських об’єднаних територіальних громад.
Відкрив захід ректор Миколаївського НАУ академік В.С. Шебанін побажавши успіхів, натхнення та отримати задоволення від екскурсії.
Із гостями в стилі «вільного діалогу» спілкувалися відповідальний секретар приймальної комісії, доцент О.Є. Баркарь, завідувач кафедрою українознавства, доцент Т.В. Березовська, асистент кафедри фінансів, банківської справи та страхування О.А. Бондар, асистент кафедри менеджменту та маркетингу Н.Є. Зінгаєва, науково-педагогічні працівники кафедри загальнотехнічних дисциплін та студентське самоврядування інженерно-енергетичного факультету.
На всі запитання школярів, що стосуються зовнішнього незалежного оцінювання, підготовчих курсів та безпосередньо вступу в ряди здобувачів вищої освіти МНАУ, із задоволенням відповідав декан факультету довузівської підготовки І.М. Марценюк.
Майбутні абітурієнти протягом дня знайомились з матеріально-технічною базою факультетів та структурних підрозділів МНАУ.
Відвідали музей «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині», навчальну лабораторію «Навчальний банк», спортзали та їдальні аграрного університету, торкнулися студентського життя і побуту.
Очаківські школярі, залишаючи стіни МНАУ, висловили слова вдячності і захоплення.
У свою чергу, аграрний університет чекає на Вас рівно через рік, але вже в якості здобувачів вищої освіти МНАУ!

В.о. завідувача кафедри ЗТД – П.М. Полянський.

















Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget