Обліково-фінансовий факультет продовжує цикл тренінгів для молоді «Профі-Старт: стань успішним!»

Студенти ІІІ курсу освітніх програм «Облік і аудит на підприємствах і в організаціях», «Фахівець з інформаційних технологій» Державного вищого навчального закладу «Миколаївський політехнічний коледж» взяли участь у тренінгу для молоді за програмою «Профі-Старт: стань успішним!» на базі обліково-фінансового факультету Миколаївського національного аграрного університету. Тематика тренінгу – «Анатомія лідерства». 
Випусковими кафедрами обліку і оподаткування та фінансів, банківської справи та страхування було проведено фаховий тренінг із аспектів фінансової  грамотності за участі студентів коледжу й здобувачів вищої освіти університету. 
    Кафедрою інформаційних систем і технологій було проведено семінар з питань IT-технологій, розробок IT-продуктів здобувачами вищої освіти університету, їхнього впровадження в освітній процес, а також було представлено основну мету створення й діяльності в університеті IT-школи.  
    Студенти коледжу мали змогу не лише взяти участь у тренінгах, а й отримати нові знання, вміння й компетенції, ознайомитися із особливостями університетського життя, роботою органів студентського самоврядування. До тренінгу було залучено педагогічних працівників, які супроводжували студентів коледжу.
    Дякуємо Миколаївському політехнічному коледжу за співпрацю. Сподіваємося на її плідне продовження!
    Дякуємо науково-педагогічним працівникам й здобувачам вищої освіти обліково-фінансового факультету за участь у заходах!










Деканат обліково-фінансового факультету

обліково-фінансовий факультет, профі-старт, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget