Профорієнтаційна робота кафедри зоогігієни та ветеринарії

11 жовтня 2019 року до Миколаївського національного аграрного університету завітала учнівська молодь 9,10,11-их класів Новогригорівської ЗОШ  I-III ступенів Вознесенської міської ради Миколаївської області на чолі з директором Куценком Миколою Івановичем.
Зустрічали учнів школи у стінах Миколаївського національного аграрного університету декан факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології, професор Гиль М.І., завідувач кафедри зоогігієни та ветеринарії Кот С.П., доценти кафедри зоогігієни та ветеринарії Бондар А.О., Кириченко В.А.
Декан факультету довузівської підготовки Марценюк І.М. представив інформацію про факультети університету, навчання за спеціальностями, форми навчання, Всеукраїнську олімпіаду Миколаївського НАУ, переможці якої додатково отримають до 20 балів за одним із конкурсних предметів при вступі до університету тощо. Заступник відповідального секретаря приймальної комісії Горбач С.О., спілкуючись із учнями, розповіла їм про особливості вступної кампанії у 2020 році.
Науково-педагогічні працівники кафедри зоогігієни та ветеринарії ознайомили учнів із матеріально-технічною базою університету, провели екскурсію навчальними корпусами, бібліотекою, аудиторіями, лабораторіями і спортивними залами. Для учнів було проведено тренінг за програмою «Профі-Старт: стань успішним» на тему: «Світ мікроорганізмів – користь і шкода». Учні ознайомилися із виготовленням мікробіологічних препаратів, самостійно провели їх мікроскопію.
Учні зробили світлини на пам'ять про перебування у стінах університету, поділилися враженнями про екскурсію.







Доцент кафедри зоогігієни та ветеринарії 
Бондар А.О.

факультет ТВППТСБ, кафедра зоогігієни та ветеринарії, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget