Вітаємо футбольну збірну факультету ТВППТСБ!

02.10.2019 року відбулися змагання за ІV Кубок ректора з футболу та звання кращої футбольної команди університету. У протистоянні зійшлися команди усіх факультетів та Технолого-економічного коледжу МНАУ. Боротьба була не дитяча, однак команда здобувачів вищої освіти факультету ТВППТСБ, на думку як глядачів, так і суддів, продемонструвала гідну гру.
З перших хвилин гри футболісти факультету відзначилися активною грою та яскравими моментами, зігравши при цьому у І відбірковому турі з командами факультету агротехнологій, вигравши з рахунком 4:0, та інженерно-енергетичного факультету, з рахунком 0:2. У фіналі гравці зустрілися з командою обліково-фінансового факультету де змагалися за ІІІ і ІV місця. За результатами змагання команда факультет ТВППТСБ здобула почесне ІІІ місце, а капітана команди Думяка Руслана визнано кращим нападником та відзначено грамотою.
Варто сказати про емоційний «бум» вболівальників, адже без них немає сенсу створювати такі заходи. Саме такі події під час студентського життя допомагають студентству триматися разом та запам’ятати свої роки в університеті як найвеселіші та найяскравіші моменти у житті. 
Вітаємо команду факультету ТВППТСБ та її капітана Дум'яка Руслана, команду, яка зібрала найбільшу кількість позитивних відгуків та надала незабутні емоції глядачам, як серед студентів, так і серед. 
Не бійтеся ставити у своєму житті цілі та досягайте їх будь-якими шляхами. Адже вдача обожнює наполегливих!!!

















Заступник декана факультету 
ТВППТСБ з ВР О.І. Каратєєва

факультет ТВППТСБ, кубок ректора

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget