Привітання до Дня працівників освіти

Шановні колеги, викладачі й співробітники Миколаївського національного аграрного університету!

Щиросердно вітаю Вас із Днем працівників освіти!

Цей день завжди урочистий і хвилюючий, є справжнім святом мудрості, доброти і людяності. Адже з педагога розпочинається для юного покоління  незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
Висловлюю сердечну вдячність за Вашу невтомну працю, за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, високий професіоналізм, за покликання сіяти мудрість і знання, передаючи молоді неоціненний скарб духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і майбутнє нашої єдиної та неподільної України!
Шановні колеги! У день нашого професійного свята від щирого серця бажаю кожному з Вас нових успіхів, невичерпного ентузіазму, натхнення, а нашому університету – подальшого процвітання! Хай засіяна Вашою невтомною працею освітянська нива щедро зарясніє сходами юних талантів, яскравих особистостей, які прославлять визначними перемогами наш славетний університет, а Ваші серця хай зігріває довіра, любов та безмежна вдячність тих, кому Ви дали путівку в життя!

З глибокою повагою,
Ректор
В.С. Шебанін

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget