Профорієнтаційна робота в коледжах міста Кропивницького

26-27 вересня 2019 року доцент кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Вахоніна Лариса Володимирівна, доцент кафедри менеджменту та маркетингу Рябенко Галина Миколаївна та асистент кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Садовий Олексій Степанович відвідали коледжі міста Кропивницького з метою проведення профорієнтаційної роботи. 
У Кропивницькому коледжі механізації сільського господарства науково-педагогічних працівників МНАУ радо зустріли завідувач відділення «Механізація сільського господарства» Черепенко Микола Григорович та завідувач відділення «Економіки та права» Карпова Катерина Анатоліївна. 
Науково-педагогічні працівники МНАУ розповіли здобувачам вищої освіти коледжу про діяльність університету та переваги навчання в ньому, можливості студентів-випускників реалізувати свої професійні навички у житті. Також зазначили, що сьогодні студенти МНАУ мають чудову можливість пройти стажування за кордоном за спеціальністю та одночасно удосконалити знання з іноземної мови. Крім роботи та мовної практики вони можуть ознайомитися з культурою іншої країни, із методами ведення аграрного бізнесу і, нарешті, зав'язати нові знайомства.
Також Вахоніна Л.В., Рябенко Г.М. та Садовий О.С. відвідали Кропивницький кооперативний коледж економіки і права імені М.П. Сая та Кропивницький будівельний коледж, де відбулися зустрічі із випускниками. У результаті проведеної роботи підписано договори про спільну діяльність між Миколаївським національним аграрним університетом та Кропивницьким коледжем механізації сільського господарства, Кропивницьким кооперативним коледжем економіки і права імені М.П. Сая та Кропивницьким будівельним коледжем. 









факультет менеджменту, кафедра менеджменту та маркетингу, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget