ПРОФЕСІЙНІ СВЯТА НА ТЕХНОЛОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ

У першій половині жовтня в Україні відзначаються «День працівників стандартизації та метрології» і «День працівників харчової промисловості». 18 жовтня 2019 року на факультеті ТВППТСБ поєднали ці два професійні свята. Дана подія є значущою ще й тому, що збіглася з роботою Міжнародного науково-практичного форуму «Інтеграція аграрної освіти, науки і виробництва – запорука інноваційного розвитку АПК», у межах якого проходила VI Міжнародна науково-практична конференція «Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації тваринництва». 
Студентством академічних груп ХТ 1/1, ХТ 2/1, ХТ 3/1, ММ 1/1 на чолі із кураторами – старшим викладачем О.О. Крамаренком, доцентами О.І. Петровою, Л.О. Стріхою, О.О. Стародубцем було організовано доброчинну акцію-ярмарок. А кошти, зібрані від продажу солодощів, передали дітям-сиротам.
У цей день ми вітаємо із професійним святом тих, хто своєю щоденною працею розвиває одну із провідних та найважливіших галузей української економіки. Від вашої невтомної праці, професіоналізму та сумлінності безпосередньо залежить добробут і якість життя кожного українця. Сьогодні продукція вітчизняної харчової галузі стала справді конкурентоспроможною й успішно задовольняє потреби споживачів як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. Ми переконані, що ви й надалі докладатимете всіх зусиль для нарощування виробництва, оновлення асортименту та поліпшення якості продуктів відповідно до світових стандартів.
Зі святом, шановні працівники стандартизації та метрології і харчової промисловості! Прийміть теплі побажання міцного здоров’я, щастя, миру вам і вашим родинам, добробуту, благополуччя, успіхів у праці та втілення всіх ваших задумів та мрій!!!











Заступник декана факультету ТВППТСБ з ВР 
О.І. Каратєєва

факультет ТВППТСБ, виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget