VI МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ НА ФАКУЛЬТЕТІ ТВППТСБ

Протягом 17-19 жовтня 2019 року на базі Миколаївського національного аграрного університету відбулася знаменна подія – Міжнародний науково-практичний форум «Інтеграція аграрної освіти, науки і виробництва – запорука інноваційного розвитку АПК». У межах форуму проходило три міжнародні науково-практичні конференції.
Науково-педагогічними працівниками кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології було організовано VI Міжнародну наукову-практичну конференцію «Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації тваринництва», в якій взяли участь вчені з України, Молдови та Узбекистану. На пленарному засіданні конференції було представлено доповіді провідних вчених-науковців та керівників підприємств не тільки України, а й світової спільноти: академіка НААН України доктора сільськогосподарських наук М.І. Бащенка, професора НДІ тваринництва та птахівництва Республіки Узбекистан М.І. Аширова, старшого наукового співробітника Інженерно-технологічного інституту «Біотехніка» обговорено низку сучасних актуальних питань агропромислового комплексу України.
Програмою конференції було передбачено роботу у чотирьох секціях, з-поміж яких: «Генетика, розведення та селекція у тваринництві», «Біолого-технологічні аспекти годівлі різних видів сільськогосподарських тварин та птиці», «Сучасні аспекти технології відтворення у тваринництві», «Біотехнологічні рішення інтенсифікації тваринництва», де також розглядалися не менш важливі питання з різних галузей.
Співробітники факультету висловлюють подяку керівництву університету в особі ректора академіка В.С. Шебаніна за допомогу в організації та проведенні даного заходу. Дякуємо всім учасникам конференції, бажаємо міцного здоров'я, злагоди, добробуту та успішної реалізації далекосяжних планів. Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії та любові до рідної землі, енергії й впевненості у власних силах. Тож продовжуймо працювати задля розквіту України, і тільки разом ми можемо її змінити на краще!















Заступник декана факультету ТВППТСБ з ВР 
О.І. Каратєєва

факультет ТВППТСБ, міжнародна науково-практична конференція, кафедра генетики

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget