Бухгалтерська освіта в сучасній Україні

6 грудня 2018 року за сприяння Світового банку відбулося засідання «круглого столу», який був присвячений обговоренню питань розвитку бухгалтерської освіти в Україні. Захід проводився в межах регіональної програми з посилення обліку, аудиту і фінансової звітності у країнах Східного Партнерства ( STAREP), що реалізується Практикуючою спільнотою з розвитку бухгалтерської освіти (EduCoP).  
Основною метою заходу є сприяння розвитку та вдосконаленню освітнього процесу на всіх рівнях відповідно до з кращої міжнародної практики.

Під час роботи «круглого столу» з доповідями виступили Альфред Жан-Марі Боргоново, старший фахівець із фінансового управління Центру реформування фінансової звітності Всесвітнього банку та Зубілевич Світлана Яківна, д-р.екон.наук, професор, керівник Комітету з питань професійної освіти та підвищення кваліфікації Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України.
У роботі «круглого столу» брала участь М.В.Дубініна, д-р.екон.наук, професор МНАУ, яка підкреслила, що особливу увагу було приділено питанню застосування методів компетентнісного підходу при оцінці як на рівні закладів освіти, так і на рівні професійних бухгалтерських організацій. 





Кафедра обліку і оподаткування МНАУ

кафедра обліку і оподаткування, круглий стіл, обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget