Податкові реалії – здобуття практичних знань студентами у Головному управлінні ДФС у Миколаївській області


Престижним місцем роботи серед молоді сьогодні є державна служба, зокрема в органах Державної фіскальної служби. Тому зустріч студентської молоді спеціальності «Облік і оподаткування» МНАУ Миколаївського національного аграрного університету з фахівцями фіскальної служби Головного управління ДФС у Миколаївській області http://mk.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/359974.html стала як практичною підготовкою для майбутніх обліковців, так і можливістю працевлаштування у фіскальній службі Миколаївщині, оскільки вона відкриває перспективи кар’єрного росту та постійного саморозвитку.
Студентам розповіли про право на отримання податкової знижки на навчання у 2018 році. Обговорювалися питання ризиків та наслідків нелегальної зайнятості. Крім того, фахівці ДФС проінформували про порядок проведення контрольно-перевірочної роботи управлінням аудиту ГУ ДФС у Миколаївській області.
Висловлюємо подяку начальнику Головного управління ДФС у Миколаївській області Володимиру Копіці, заступнику начальника Головного управління ДФС у Миколаївській області Олегу Ангелову, начальнику відділу комунікацій ГУ ДФС у Миколаївській області Анні Гензері за активну участь у практичній професійній підготовці майбутніх фахівців-обліковців Миколаївського національного аграрного університету.

Кафедра обліку і оподаткування МНАУ






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget