Випускники ЗОШ № 7 завітали до МНАУ

10.12.2018 р. до Миколаївського національного аграрного університету завітали учні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеню № 7 м. Миколаєва. 
 Неабияке враження на майбутніх абітурієнтів справила екскурсійна програма. Викладачі кафедри обліку і оподаткування спільно з деканом факультету довузівської підготовки надали інформацію щодо вступу до МНАУ, відповіли на всі поставлені запитання.  Учні на власні очі могли побачити комп’ютерні, лекційні та тренінгові аудиторії у яких навчаються студенти, та поспілкуватися з викладачами університету, поставили запитання про спеціальності, навчальний  процес, можливість працевлаштування, студентське життя та міжнародне стажування.
Родзинкою екскурсії для учнівської молоді була участь у тренінгу «Школа лідера МНАУ», який проводив старший викладач кафедри економічної теорії та суспільних наук Шарін О. В.
Екскурсія пройшла надзвичайно цікаво і захоплююче. Всі були задоволені та отримали море гарного настрою і позитиву. Одинадцятикласники дякували викладачам за цікаву і повчальну інформацію та пообіцяли після закінчення школи повернутися до нас в університет.
Кафедра обліку і оподаткування МНАУ дякує директору ЗОШ № 7 Ізмайловій Г. І. та класному керівнику 11-го класу Серхіновій В. Ф. за активну позицію щодо профорієнтаційного майбутнього учнівської молоді.



 


Кафедра обліку і оподаткування

кафедра обліку і оподаткування, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget