ДІТИ ПОНЕДІЛКА – НАЙКРАЩІ!

Веселий сміх і гарний настрій панували 13 грудня в актовій залі Миколаївського національного аграрного університету, адже на сцені відбувалася перша гра ХІV щорічного розіграшу Кубка ректора з КВН. Команди дивували глядачів влучними жартами, веселими мініатюрами та гострим гумором у двох конкурсах – привітання і розминка. Студенство з натхненням поставилось до підготовки конкурсних завдань і продемонструвало власне почуття гумору та подарувало веселий настрій усім присутнім. Учасники показали, що вони можуть бути креативними, жартівливими, веселими та кмітливими. Щирий сміх та оплески лунали безперервно.
У запеклій боротьбі в І етапі змагань за Кубок ректора Миколаївського національного аграрного університету з КВН команда факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології «Діти понеділка» посіла почесне ІІ місце.




Під час підбиття підсумків гри, новий капітан команди «Діти понеділка» Яцула Олег взяв слово та розчулив всіх присутніх в залі, здивувавши сюрпризом від команди. А саме, вручив гравцям, які протягом шести років були незмінними лідерами команди та в цьому році закінчили свої виступи за команду в зв’язку із закінченням навчання – Дмитренку Володимиру та Теплову Вадиму, цінні іменні подарунки.
Деканат факультету ТВППТСБ вітає своїх переможців: Дмитренка Володимира, Теплова Вадима, Яцулу Олега, Жолобенко Христину, Жука Дмитра та Бурмістрову Кристину і Атременка Дмитра з яскравим виступом. Зичимо творчого натхнення та подальших перемог!




Заступник декана факультету ТВППТСБ з ВР 
доцент О.І. Каратєєва


факультет ТВППТСБ, квн, виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget