Участь у науково-практичній конференції на базі КУ «Миколаївський зоопарк»

29 листопада 2018 року науково-педагогічні працівники кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології доценти Кравченко О.О. та Дехтяр Ю.Ф. та здобувачі вищої освіти групи Т3/3 взяли участь у науково-практичній конференції, присвяченій годуванню диких тварин та приготуванню кормів для них, яка відбулася на базі КУ «Миколаївський зоопарк».
На науково-практичній конференції зі вітальним словом виступив директор Миколаївського зоопарку, президент УАЗА Топчий Володимир Миколайович. 
Про програмний комплекс обліку кормів та тварин у Миколаївському зоопарку доповів начальник сектора програмування Миколаївського зоопарку Черно Ф.І. 
Досвідом зі складання раціонів у Миколаївському зоопарку та використаним програмним забезпеченням розрахунку раціонів поділилась завідувач відділом кормів Миколаївського зоопарку Глібова Н.О. 
Із доповідями-презентаціями на теми: «Примусова годівля рептилій», «Збалансована білкова годівля хижих тварин», «Особливості годування плазунів, земноводних та риб в Миколаївському зоопарку», «Особливості годування птахів та способами приготування різноманітних кормових сумішей в Миколаївському зоопарку», «Особливості годування копитних тварин в Миколаївському зоопарку» виступили директор Одеського зоопарку Беляков І.В., завідувач сектора «Кормокухня» Одеського зоопарку Безпалова Є.І., завідуючий відділу акватерраріум Миколаївського зоопарку Котенко А.В., завідувач відділом орнітології Миколаївського зоопарку Доновий С.М., заступник завідувача відділу копитних тварин Миколаївського зоопарку Журавльова В.П.
Під час науково-практичної конференції відбувся обмін досвідом із представниками інших зоопарків України.
Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету вдячні директору Миколаївського зоопарку, президенту УАЗА Топчому Володимиру Миколайовичу за цікаву науково-практичну конференцію та захопливу екскурсію зоопарком.




Заступник декана з НДР, доцент О.О. Кравченко
Доцент кафедри ГГТБ Ю.Ф. Дехтяр 

факультет ТВППТСБ, науково-практична конференція, кафедра генетики

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget