Співпраця кафедри технології виробництва продукції тваринництва та Миколаївського міського товариства бджолярів

21 грудня 2018 року в умовах провідного аграрного закладу вищої освіти України, Миколаївського національного аграрного університету, за підтримки ректорату університету та деканату факультету ТВППТСБ розпочато сумісну роботу Миколаївського міського товариства бджолярів та кафедри технології виробництва продукції тваринництва з питань: популяризації бджільництва; висвітлення передових, інноваційних технологій в даній галузі; роботи наукового гуртка з дисципліни «Технологія виробництва продукції бджільництва»; організаційних зборів Миколаївського міського товариства бджолярів тощо. 
У зібранні взяли участь студенти факультету ТВППТСБ, науково-педагогічні працівники, члени товариства. На початку зібрання виступили голова Миколаївського міського товариства бджолярів А.В. Галдін та в.о. завідувача кафедри ТВПТ доктор с.-г. наук, доцент В.Я. Лихач, які наголосили на важливості поєднання науки і практики та висвітлили основні напрямки роботи, зокрема забезпечення навчання студентів з навчальної дисципліни «Технологія виробництва продукції бджільництва», що дасть можливість демонструвати сучасні, інноваційні технологічні процеси у бджільництві; залучати до навчання молодого покоління бджолярів, мотивувати повернення бізнесу в сільську місцевість, застосовувати високорентабельні та інноваційні технології у бджільництві; відстоювати інтересів бджолярів Миколаївщини.
Впродовж жвавої дискусії було обговорено нагальні питання бджільництва, виступили члени Миколаївського міського товариства бджолярів з доповідями. Щиро дякуємо учасникам за плідну працю та сподіваємося на наступну зустріч.





В.о. завідувача кафедри ТВПТ, 
доктор с.-г. наук, доцент 
В.Я. Лихач

Голова Миколаївського міського 
товариства бджолярів 
А.В. Галдін

факультет ТВППТСБ, кафедра ТВПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget