Волонтер року 2018

Напередодні Міжнародного дня волонтера та Міжнародного дня людей з інвалідністю 29 листопада у виставковій залі відбувся обласний семінар-практикум на тему «Перспективи подальшого розвитку волонтерського руху та його роль у поліпшенні соціального захисту осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах». 
Впродовж семінару к.е.н., доцент кафедри економічної теорії і суспільних наук Миколаївського НАУ Біліченко Олександр Степанович був керівником секції «Організаційні форми діяльності волонтерів за напрямком «Молодь – пенсіонерам». Зокрема, здобувачі вищої освіти нашого університету розповіли про волонтерську діяльність, що здійснюється нашими студентами та науково-педагогічними працівниками. Волошиновська Альона, здобувач вищої освіти обліково-фінансового факультету, розповіла про Міський притулок для громадян похилого віку та інвалідів, Іваськевич Мар’яна, здобувач вищої освіти обліково-фінансового факультету, поділилася досвідом роботи з вихованцями Привільнянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат, Ткачук Анастасія, здобувач вищої освіти факультету менеджменту, розповіла присутнім про маленьких діток дитячого будинку «Сонечко» та «Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Мрія». Свістельник Юрій, здобувач вищої освіти факультету агротехнологій,  розповів присутнім про допомогу, що надають студенти університету ветеранам Заводського району. Усі присутні були приємно враженні активній волонтерській діяльності колективу Миколаївського НАУ.
Також впродовж семінару-практикуму відбулося нагородження переможців обласного конкурсу «Волонтер року». Привітала переможців конкурсу директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Єльчієва Оксана Русланівна.
За результатами обласного конкурсу «Волонтер року» у номінації «Кращий волонтер у сфері освіти та виховання» було нагороджено голову первинної профспілкової організації студентів Миколаївського національного аграрного університету Біліченка Олександра Степановича, у номінації «Кращий волонтер у сфері молодіжного руху» – здобувача вищої освіти обліково-фінансового факультету Волошиновську Альону.









студентське самоврядування мнау, волонтери МНАУ, волонтер року

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget