Вітаємо магістрів факультету менеджменту із отриманням дипломів!

У п`ятницю, 28 грудня, відбулося урочисте вручення дипломів магістрам факультету менеджменту спеціальностей 073 «Менеджмент» та 281 «Публічне управління та адміністрування».



Дипломи з відзнакою отримали 7 здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент»:
Аркуша Юлія;
Гураль Юлія;
Коник Галина;
Кришталь Руслан;
Пермякова Вікторія;
Проскурня Анна;
Тен Ірина.



Зі словами подяки до викладачів університету звернулася староста групи Пермякова Вікторія, побажавши творчого натхнення, плідної праці та визначних звершень на викладацькій ниві.



Серед здобувачів вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» дипломами з відзнакою було нагороджено 8 випускників:
Буднік Валерію;
Кушнір Антоніну;
Підгаєцьку Юлію;
Решетнікова Віталія;
Філоненко Анну;
Черевчук Олександру;
Чуприну Надію;
Шведову Надію.



Староста групи Філоненко Анна висловила подяку викладачам університету, зазначивши, що роки, проведені у стінах Миколаївського національного аграрного університету, випускники згадуватимуть як такі, що сформували у них любов до навчання та праці, чітку громадянську позицію та науковий потенціал.



У свою чергу Миколаївський національний аграрний університет щиро вітає магістрів-випускників 2018 року із вдалим закінченням навчання та здобуттям відповідного освітнього ступеню і кваліфікації, а також бажає їм щасливої долі на шляху до досягнення поставленої мети.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget