Вибір майбутньої професії – роздуми батьків майбутніх абітурієнтів

Участь у батьківських зборах викладачів кафедри обліку і оподаткування МНАУ – невід'ємна частина профорієнтаційної роботи. Знайти спільну мову з дитиною, придивитися до її здібностей під час вибору майбутньої професії, не нав’язуючи власну думку, поділитися своїм життєвим досвідом – ці та інші важливі питання обговорили 14 грудня 2018 року представники університету з батьками учнів11 класу загальноосвітньої школи №24.
Сирцева С.В., доцент кафедри обліку і оподаткування надала батькам інформацію щодо правильного вибору майбутньої професії та університету їхніми дітьми. Баркар Є.В., відповідальний секретар приймальної комісії МНАУ, ознайомив з особливостями вступної кампанії у 2019 році.
І батьки, і представники Миколаївського НАУ дійшли висновку, що отримана професія повинна бути затребувана на ринку праці. 
Для того, щоб полегшити та допомогти зробити правильний вибір, батькам та учням  було запропоновано відвідати університет, а також зареєструватися на пробне ЗНО у приймальній комісії Миколаївський НАУ.



Кафедра обліку і оподаткування МНАУ


обліково-фінансовий факультет, кафедра обліку і оподаткування

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget