ТРЕНІНГ «ВИБІР ПРОФЕСІЇ» У МИКОЛАЇВСЬКІЙ ЗОШ № 23

11 грудня 2018 року у Миколаївській ЗОШ №23 доцент кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Прогонюк Л.Ю. та декан факультету довузівської підготовки Миколаївського НАУ Марценюк І.М. провели з учнями 9, 10 та 11-их класів профорієнтаційний тренінг «Вибір професії». 
Метою заходу було допомогти майбутнім абітурієнтам сформувати навички активного професійного самовизначення, обрати престижну і затребувану на ринку праці професію, ближче ознайомитись із спеціальностями Миколаївського НАУ.
Діти охоче взяли участь у тренінгу, активно цікавилися правилами вступу до Миколаївського НАУ, висловлювали своє бачення щодо якостей, які необхідні вступникам для правильного вибору професії. Адже університетів в Україні багато, а обрати найкращий – дуже складно. Тому учні сприймали надану інформацію як допомогу у правильному виборі. 
Висловлюємо подяку директору Миколаївської ЗОШ №23 Піляй А.В. за організацію тренінгу та сподіваємося, що подібні заходи стануть доброю традицією у співпраці школи та університету.


Декан факультету 
довузівської підготовки
І.М. Марценюк


факультет довузівської підготовки, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget