Зустріч учнів ЗОШ міста Южноукраїнськ з професорсько-викладацьким складом кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки

    Завдяки плідній праці доцента кафедри "Електроенергетики, електротехніки та переваги електромеханіки" к.т.н. Кириченко Олександра Сергійовича та асистента кафедри Захарова Дмитра Олександровича з управлінням освіти м. Южноукраїнська 18.10.2017 року відбулася зустріч учнів загальноосвітніх шкіл міста з представниками Миколаївського національного аграрного університету.
    На початку зустрічі Кириченко Олександр Сергійович, Захаров Дмитро Олександрович присутнім у залі учням розповіли про факультети Миколаївського національного аграрного університету, умови здобуття вищої освіти, переваги які надає вища освіти у розвитку творчих неординарних особистостей.


    Про динаміку студентського життя у всіх його напрямках, починаючи від культури особистості, спорту, творчості до участі у різноманітних заходах доповіла студентський декан інженерно-енергетичного факультету Софія Кічка. Вона розповіла про студентське самоврядування, діяльність якого спрямоване на удосконалення навчально-виховного процесу з метою підвищення якості знань, виховання духовності і культури здобувачів вищої освіти, зростання у них соціальної активності та відповідальності за доручену справу.


    Яскраво пройшла зустріч учасників культурно-мистецького центру «Експромт» з учнями ЗОШ м. Ужноукраїнськ. Талановиті співаки, чарівники танцю, майстри розмовного жанру створили у залі святкову атмосферу та не оставили нікого байдужим до неперевершеного дійства талантів здобувачів вищої Миколаївського національного аграрного університету.








    Святкову атмосферу яскравою грою акторів, усмішками, гарним настроєм, позитивом та емоціями підтримали справжні гумористи, чотирьохразові переможці Кубку Ректора МНАУ команда «Пансіонат енергетиків».







    В кінці зустрічі була проведена профорійтаційна робота з учнями загальноосвітніх шкіл міста Южноукраїнськ. Заступник декана з ВР Курепін Вячеслав Миколайович разом з викладачами кафедри "Електроенергетики, електротехніки та переваги електромеханіки" та студентським деканом інженерно-енергетичного факультету Софією Кічкою ознайомили учнів з профорійтаційним матеріалом, з учнями, які виявили своє бажання до вступу в Миколаївський національний аграрний університет проведені бесіди.




2017, профорієнтаційна робота, інженерно-енергетичний факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget