Старт до професійного успіху: Миколаївський НАУ провів День відкритих дверей

    У суботу, 28 жовтня 2017 року у Миколаївському національному аграрному університеті відбулося грандіозне дійство – День відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів.
    Побачити реальне студентське життя та відчути себе частиною великої університетської родини Миколаївського НАУ цього разу виявили бажання більше 400 випускників 9, 10 та 11-х класів із14 районів Миколаївської області та міста Миколаєва. 
    Упродовж заходу було представлено експозиції факультетів та кафедр Миколаївського НАУ та Технолого-економічного коледжу МНАУ, продемонстровано дайджести про університет. Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти допомогли випускникам шкіл визначититися щодо майбутньої професії. Абітурієнтам було надано вичерпну інформацію щодо правил прийому до закладу вищої освіти, змісту та форм підготовки спеціалістів, охарактеризовано спеціальності та спеціалізації університету.
    На свято завітали високоповажні гості, які свого часу здобули вищу освіту в Миколаївському НАУ, а саме: народний депутат України, випускник Миколаївського НАУ Вадим Іванович Підберезняк; т.в.о. директора департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації Олена Олександрівна Удовиченко, директор ТОВ «Миколаївський хлібзавод №1» Альона Анатоліївна Ракова та інші. 
    Урочистий захід відкрив ректор університету, академік В’ячеслав Сергійович Шебанін, привітавши усіх гостей та наголосивши на перевагах навчання у Миколаївському НАУ та Технолого-економічному коледжі. Почесні гості заходу, спираючись на особистий позитивний досвід, порадили майбутнім абітурієнтам  здобувати вищу освіту саме у Миколаївському національному аграрному університеті. 
    Цього дня усі двері університету були відкриті для гостей, тому майбутні абітурієнти та їхні батьки відвідали усі факультети університету та його  підрозділи (музей, навчальний банк та навчальну бухгалтерію, електронну читальну залу, спортивні зали, гуртожитки), де мали змогу безпосередньо поспілкуватися із науково-педагогічними працівниками та представники органів студентського самоврядування. Найбільш актуальною для випускників шкіл стала інформація, яку вони отримали у приймальній комісії університету та на факультеті довузівської підготовки щодо можливостей підготовки до вступу до Миколаївського НАУ у 2018 році.
    Під час екскурсії учнівська молодь та їхні батьки мали змогу  ознайомитися із яскравим та насиченим життям студентської молоді, різноманіттям  культурних та спортивних заходів, які проводяться в університеті та Технолого-економічному коледжі МНАУ.  А «смачною родзинкою» для учасників Дня відкритих дверей став обід у Центрі громадського харчування університету, адже повноцінне і здорове харчування – це запорука успішного навчання!
    Щирий прийом та доброзичливе ставлення не залишили байдужими усіх гостей Миколаївського національного аграрного університету, тож у своїх відгуках випускники шкіл висловлювали бажання повернутися до університету якнайшвидше уже в новому статусі – здобувачів вищої освіти, та отримати потужний старт до професійного та життєвого успіху.






































День відкритих дверей, факультет довузівської підготовки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget