МНАУ зустрічає гостей з Очаківських ЗОШ

    06 жовтня 2017 року Миколаївський національний аграрний університет широко відкрив двері та вітав майбутніх абітурієнтів, учнів 9-х, 10-х та 11-х класів загальноосвітніх шкіл міста Очакова та Очаківського району.
    130 школярів зі своїми вчителями та представником Центру зайнятості м. Очакова Ваврик Інною Олександрівною протягом дня знайомились з матеріально-технічною базою факультетів та структурних підрозділів МНАУ, відвідали музей «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині» та навчальну лабораторію «Навчальний банк», торкнулися студентського життя і побуту споглядаючи на гуртожитки, спортзали та їдальні аграрного університету.
    З гостями в стилі «вільного діалогу» спілкувалися ректор Миколаївського НАУ академік В.С. Шебанін, директор Технолого-економічного коледжу МНАУ В.П. Рибачук, відповідальний секретар приймальної комісії О.І. Мельник. На всі запитання школярів, що стосується зовнішнього незалежного оцінювання, підготовчих курсів та безпосередньо вступу в ряди здобувачів вищої освіти МНАУ, із задоволенням відповідав декан факультету довузівської підготовки І.М. Марценюк. Та на завершення відбувся виступ учасників культурно-мистецького центру «Експромт».
    День закінчився, настав час прощатися. Очаківські школярі, залишаючи стіни МНАУ, висловили слова вдячності і захоплення. В свою чергу, аграрний університет чекає на Вас рівно через рік, але вже в якості здобувачів вищої освіти МНАУ!
в.о. завідувача кафедри ЗТД – П.М. Полянський



















кафедра загальнотехнічних дисциплін, профорієнтаційна робота,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget