Профорійтаційна робота з учнями Державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей»

    18.10.2017 року кафедрою методики професійного навчання разом з культурно-мистецьким центром «Експромт» була проведена зустріч з учнями Державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей». 
    Заступник декана з ВР Курепін Вячеслав Миколайович привітав присутніх у залі та розповів про Миколаївський національний аграрний університет, інженерно-енергетичний факультет, умови вступу у вищий навчальний заклад та запросив учнів вступати до університету.


    К учням ліцею з вітальним словом звернулась Софія Кічка, студентський декан інженерно-енергетичного факультету. Вона розповіла про творчі неординарні особистості, амбіційну молодь,  зі своїми ідеями та переконаннями, яка спроможна реалізовувати цілі і плани. Про молодь яка навчається у Миколаївському національному аграрному університеті. 


    Зустріч продовжили учасники культурно-мистецького центру «Експромт».  Заряджаючи енергією творчого імпульсу учасники заходу тримали в постійній напрузі аудиторію, покоряючи серця глядачів.




    З великим задоволенням присутні в залі учні та викладачі навчального закладу приймали чарівний спів, запальні та ліричні танці, майстерність учасників розмовного жанру.





    Всіх присутніх в залі зарядили драйвом неперевершені творці гумору, чотирьохразові переможці Кубку Ректора МНАУ команда «Пансіонат енергетиків». Глядачі просто не змогли всидіти на місцях, підспівували, танцювали і навіть повторювали рухи майстрів гумору інженерно-енергетичного факультету.







    В кінці зустрічі була проведена профорійтаційна робота з учнями Державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей». Учні з задоволенням заповнювали анкети, підтверджуючи своє бажання до вступу в Миколаївський національний аграрний університет.





2017, профорієнтаційна робота, інженерно-енергетичний факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget